این نشست در روز چهارشنبه 16 تیر ماه با حضور آقای دکتر محمد علی اکبری ، ریاست محترم دبیرخانه پایش آزاد ، آقای دکتر مستقل و خانم دکتر متین مدیران محترم سامانه پژوهشیار و پایش آزاد ، اعضای کمیته های دانشی خراسان و مدیران پژوهشی واحد مشهد برگزار گردید.
در آغاز جلسه آقای دکتر طاهری ریاست محترم دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان رضوی ضمن عرض خیر مقدم به مهمانان، از نظم دهی امور پژوهشی توسط سامانه پژوهشیار ابراز رضایت نمودند و از آقای دکتر علی اکبری و تیم پشتیبانی که همواره پاسخ گو و پیگیر مشکلات و امور سامانه هستند قدردانی کرد.
در ادامه آقای دکتر علی اکبری ریاست محترم دبیرخانه پایش آزاد از همکاری و پیگیری اعضای کمیته های دانشی خراسان که در موضوعات حاشیه نشینی و صنایع گوگرد فعالیت دارند تشکر کرد. وی توضیحاتی را در خصوص آخرین تغییرات و توانمندی سامانه پژوهشیار ارایه دادند و ابراز امیدواری کردند با انجام عملیات بروزرسانی که تا آخر ماه انجام خواهد شد بسیاری از امور از جمله گزارشگیری در سامانه بهبود چشمگیری داشته باشد. خانم دکتر فرهنگ متین مدیر محترم برنامه های علمی، با ارائه گزارش به بررسی وضعیت موجود این دو نظام موضوعی در مسیر اهداف ترسیم شده سامانه پرداخت .
در این جلسه جناب آقای دکتر خیاط مقدم ، معاونت محترم پژوهشی استان خراسان رضوی و واحد مشهد که به صورت مجازی حضور داشتند از تعامل سازنده مجموعه دبیرخانه پایش آزاد تشکر و قدردانی نمودند و افزودند دانشگاه آزاد اسلامی مشهد در یک سال اخیر با توجه به فراگیری بیماری کرونا تلاش کرده از مراجعات حضوری دانشجویان برای انجام امور پژوهشیار خود جلوگیری نماید. وی افزود در این راستا با ایجاد خط تلفن مستقیم 36204070 و نیز راه اندازی کانالهای اطلاع رسانی مجازی مشکلات دانشجویان را به حداقل رسانده ایم.
در ادامه جلسه خانم ها دکتر سعیدی و دکتر فراش با محرم مدیران محترم برنامه های نظام موضوعی حاشیه نشینی و گوگرد، ضمن ارائه گزارش عملکرد کمیته های علمی، به مشکلات موجود برای فعالیت این کمیته ها اشاره نمودند که آقای دکتر علی اکبری در این خصوص تاکید بر پیگیری مطالبات طبق بخشنامه های موجود و گزارش اقدامات انجام شده طی یک ماه آینده به ایشان داشتند.
در این جلسه مدیران محترم علمی واحدهای مختلف استان به صورت حضوری و مجازی مواردی را در خصوص دفاع دانشجویان مقطع دکتری و پیش دفاع متمرکز مطرح کردند. مقرر گردید موارد و مشکلات استان طی نامه ای به دبیرخانه پایش آزاد جهت پی گیری ارسال گردد.
در آخر جلسه آقای دکتر دبیری ، مدیر کل محترم پژوهشی واحد مشهد پیشنهادات ارائه شده توسط مدیران و کارشناسان واحد مشهد جهت بهینه سازی سامانه پژوهشیار را ارائه نمودند که مورد توجه آقای دکتر علی اکبری قرار گرفت.
گالری تصاویر